Starterscafé op 14 maart!

Starterscafé op 14 maart!

StarterscaféMKB heeft op 14 maart voor de eerste keer een starterscafé voor het MKB in Hengelo georganiseerd. Omdat we met een kleine groep waren was het een avond met veel interactie en konden we uitgebreid op de vragen van bezoekers, ofwel de starters, in gaan.

Met een uitgebreid interessant programma, hebben we de gehele avond een goede invulling kunnen geven. Het programma is zelfs iets uitgelopen waardoor de afsluitende borrel in het geding kwam. Met toestemming van het techniekmuseum OYFO hebben wij gelukkig langer van de ruimte gebruik mogen maken en heeft de borrel gewoon plaats mogen vinden!

We hebben veel positieve feedback ontvangen en dit heeft ons doen besluiten om het starterscafé vaker in de regio te organiseren. Wij zijn erg blij en enthousiast dat wij dit initiatief een vervolg mogen en kunnen geven!  Houd hiervoor nauwlettend de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zodra er een nieuw moment gepland staat krijg je van ons direct bericht!

Om jou een goede indruk te geven van de avond zijn er tot slot, dankzij Slufo Fotografie, foto’s gemaakt van het evenement.
Wij zien jou graag bij het volgende evenement!

Laatste berichten