COVID update

COVID update

De organisatie heeft veel tijd en energie in het starterscafé gestoken. Het eerste evenement stond gepland op 18 januari, helaas heeft de lockdown roet in het eten gegooid en kan het evenement op 18 januari niet door gaan.

Hoe nu verder?

Wij van de organisatie houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Wij staan te springen om het evenement zo snel mogelijk, als de regels dat toelaten, te organiseren. Wij zijn erg hoopvol en hopen dat er eind februari / begin maart een eerste mogelijkheid is.

Wij hebben kort overwogen het evenement online te verzorgen, maar een online sessie is in strijd met de kernwaarden van het StarterscaféMKB, namelijk de interactie, verbinden en het netwerken.

Wij vinden het erg belangrijk dat ondernemers gedurende de avond met elkaar in contact kunnen komen, eventueel op anderhalf meter, als de mogelijkheid er maar is! Bij het starterscafé willen wij ook een catering verzorgen.
Kortom, wat er allemaal mogelijk is moet in de toekomst blijken, het is wel een vereiste dat de bijeenkomst fysiek plaats kan vinden.

Mocht het eerste evenement een groot succes zijn dan willen wij het starterscafé een vervolg geven. Dit betekent dat wij het starterscafé in de toekomst vaker gaan organiseren. Er zal dan een mogelijkheid zijn om op meerdere data en locaties in te schrijven. Vooralsnog gaat het eerste starterscafé in Hengelo, locatie Oyfo Techniekmuseum plaats vinden.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws van StarterscaféMKB.
Zodra er meer bekend is vanuit het kabinet wordt jij, als jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, hier als eerste over geïnformeerd! 
 

Laatste berichten